تجهیزات خانگی پزشکی

تب سنج

تب سنج زیر زبانی معمولی
انواع تب سنج

تب، واکنش دفاعی بدن و علامت یک بیماری است و در واقع بیماری به حساب نمی‌آید، تب ممکن است به دلایل مختلف عفونی یا غیرعفونی ایجاد شود و در کودکان می‌تواند علامت بیماری مهمی باشد. درجه حرارت طبیعی بدن هنگامیکه از طریق دهان اندازه گرفته شود،حدود ۳۷ درجه سانتی گراد است. درجه حرارتی که از طریق مقعد گرفته می شود معمولا یک درجه بالاتر از حرارت دهانی است. تب سنج / مهرآرسا

بنابراین درجه حرارت طبیعی اندازه گیری شده از این طریق ۳۸ درجه است. برای اندازه گیری دمای بدن در هنگام تب از دماسنج های بدن یا تب سنج استفاده می شود. این دماسنج ها دمای بدن را از راه های مختلفی اندازه می گیرند و شما را در سهولت درمان فرد بیمار یاری می کنند.

انواع تب سنج و راهنمای خرید تب سنج / مهرآرسا

در ادامه با “مهر آرسا” با فواید و کاربردهای این محصول پر طرفدار و عالی آشنا شوید.

تب سنج های دیجیتال، دارای دقت بسیار بالایی هستند و در واقع می توانند با کمترین میزان خطا، درجه تب فرد بیمار را اعلام کنند. علاوه بر این باید اشاره کنیم که در اعلام درجه تب بدن افراد، بالا ترین سرعت را در میان سایر تب سنج ها دارد. این تجهیزات پزشکی خود دارای انواع مختلفی می باشد. متاسفانه امروزه یکی از ابتدایی ترین علائم ابتلا به بیماری کرونا، بالا بودن درجه تب در بدن افراد می باشد. در نتیجه بهترین کار برای اطمینان از عدم ابتلا به این بیماری، تهیه یک دستگاه دما سنج می باشد. اگر قصد خرید این تجهیزات پزشکی را دارید توصیه می کنیم نوع دیجیتالی آن را تهیه کنید. جالب است بدانید که این نوع تب سنج دارای ابعاد و اشکال مختلفی می باشد که با آشنایی با آن ها می توانید انتخاب خوبی را داشته باشید.

همانطور که می دانید، دمای بدن هر انسان، حدود 37 درجه می باشد. اما همیشه در برخی از افراد، به طور ناخواسته و طبیعی این درجه کمی بالاتر است. اما بالاتر بودن درجه تب بدن انسان ها بیش از حد خود، نشانه بیماری می باشد و در برخی شرایط نیز می تواند منجر به مرگ فرد شود. به طور کلی اگر درجه نرمال بدن فرد بالاتر از 38.5 درجه باشد، نشانه ی این است که فرد دچار بیماری شده و باید سریعا برا جلوگیری از بالاتر رفتن درجه تب خود اقدام کند. امروزه، تب یکی از مهم ترین علائم ابتلا به بیماری کرونا می باشد بهترین راه برای اطمینان از عدم ابتلا، بررسی مداوم دمای بدن افراد می باشد. در نتیجه پس از آشنایی با بهترین نوع تب سنج در سایت مهرآرسا می توانید نسبت به خرید این تجهیزات پزشکی اقدام کنید.

طریقه استفاده از تب سنج ها :

از چندین راه درجه تب تعیین می شود که برای هرکدام تب سنج های دیجیتالی ویژه ای موجود است که کار اندازه گیری را آسان تر می کند.

اندازه گیری دما در زیر بغل، روش زیر بغل (آگزیلاری) معمولا برای چک کردن دمای بدن نوزادان و اطفال کوچک تر استفاده می شود. دقت این روش از روش رکتال کمتر است. اگر روش آگزیلاری وجود تب را تأیید نکرد اما حس می کنید فرزند شما تب دارد، تب را با روش رکتال اندازه بگیرید. اندازه گیری دما در شریان تمپورال یا روش پیشانی، اگرچه این روش سریع است اما حتی در زمانیکه روش خواندن درجه حرارت دقیقاً مطابق روش پیشنهادی سازنده است، دمای خوانده شده همیشه کمتر از دمای واقعی است. این روش دقت و اطمینان روش رکتال را ندارد.

طریقه استفاده از تب سنج ها

 

ادامه این مطلب را در سایت “مهرآرسا” از دست ندهید و با انواع تب‌سنج و کاربرد آن ها آشنا شوید.

لیست انواع تب سنج ها

تب سنج ها جزو لوازمی هستند که در برخی از صنایع و زمینه ها، به طور مرتب و روزانه، مورد استفاده قرار می گیرند. پس با توجه به محیط های و زمینه هایی که از این تجهیزات پزشکی استفاده می شود، انواع مختلفی از آن ها تولید شده و به فروش می رسد. به طور کلی می توان گفت که هر نوع تب سنجی دارای تنظیمات متفاوتی می باشد. پس بهتر است با انواع آن ها آشنا شوید تا بهترین و محبوب ترین این دستگاه ها را شناسایی کنید. در لیست زیر، انواع مختلفی از این وسیله پزشکی ذکر شده است:

  •  مادون قرمز
  •  پروب (ستونی)
  • دما سنج دیتا لوگر
  • دما سنج های نوع k
  • تب سنج هایی با سنسور دو گانه
  • برچسب های دما سنج
  • دکا سنج الکتریکی مخصوص گوش
  • آنالوگ
  • دیجیتالی (لمسی و غیر لمسی)
  • دما سنج پیشانی
  • دما سنج شیشه ای
  • دما سنج جیوه ای
  • دما سنج پلاستیکی یا نواری
  • دما سنج تفنگی لیزری
  • دما سنج نوری
تب سنج دیجیتالی:

این وسیله برای سال اول تولد کودک بهترین نوع تب سنج است. استفاده از آن بسیار ساده و راحت بوده و میزان دقت بالایی نیز دارد و در اغلب موارد بسیار قابل اطمینان است. به دنبال مارک مشهور باشید و همیشه دو یا سه عدد در دسترس داشته باشید که باید یکی مخصوص مقعد باشد.

معمولا در تمامی مدل‌های این تب سنج‌ها، هشداردهنده وجود تب موجود است. ولی برای دریافت نتیجه صحیح تب‌ سنج را در محل مورد نظر ۳ تا ۴ دقیقه نگه دارید.

دماسنج را روشن کرده و مطمئن شوید که عدد روی صفحه آن صفر است و عدد استفاده قبلی را نشان نمی‌دهد.دماسنج‌های دیجیتال معمولاً میله‌ای پلاستیکی و قابل‌انعطاف دارند که در نوک آن سنسور دما قرار گرفته است و در سر دیگر آن صفحه نمایشی خوانا وجود دارد.

اگر دماسنجتان از کاورهای قابل‌تعویض پلاستیکی استفاده می‌کند، دقت کنید که کاور موردنظر را براساس توصیه‌های تولیدکننده که در دفترچه راهنما قید شده است، تهیه کنید. به خاطر داشته باشید که بعد از هر بار استفاده کاور را دور بیندازید و دماسنج را براساس توصیه‌های دفترچه راهنما تمیز کنید

تب سنج درون گوشی:

تب سنج درون گوشی استفاده از آن بسیار آسان است، البته برای اینکه درجه تب دقیق مشخص شود کودک باید بتواند آرام و ساکت یک جا بماند. از طرفی مجرای گوش کودک به دلیل کوچکی و پیچ و خم زیاد ممکن است مانع یک اندازه گیری دقیق شود. به همین دلیل این نوع تب سنج ها برای سال اول مناسب نیستند.

 

تب سنج درون گوشی

تب سنج های بدون تماس(لیزری)

تب سنج های لیزری بدلیل کاربرد و تکنولوژی به کار برده شده در آنها از طرفداران زیادی برخور دار هستند. خصوصا در زمانی که کودک تحرک زیادی دارد و یا بدلیل بیماری تحمل استفاده از تب سنج های از طریق گوش را ندارد بسیار پرکاربرد است. همچنین بدلیل بدون تماس بودن این تب سنج لیزری استفاده از آنها بسیار بهداشتی است.

تب سنج جیوه ای :

امروزه پزشکان استفاده از این تب سنج را توصیه نمی کنند، چون امنیت چندانی ندارند. اگر شیشه بشکند و جیوه بیرون بریزد علاوه بر خطرات ناشی از شیشه خرده، خطر مسمومیت به همراه خواهد داشت.

آکادمى طب اطفال آمریکا از سال ۲۰۰۱  استفاده از دماسنج‌هاى شیشه‌اى را ممنوع اعلام کرده است.

تب سنج جیوه ای

دماسنج دیجیتال پستانکى:

برای استفاده از این تب سنج ها به همکاری خود کودک هم نیاز است و کودکی که از عفونت گوش رنج می برد و مدام بی تابی می کند امکان ندارد آن پستانک را به دهان بگیرد، چون مکیدن آن درد گوش را بیشتر خواهد کرد.

دماسنج‌هاى دیجیتال پستانکى براى کودکان زیر دو سال و نوپایان به ویژه کودکانی که  پستانک مى‌خورند، مناسب هستند.

این دماسنج ها نیز مانند سایر دماسنج‌هاى دیجیتال، با باترى کار مى‌کنند و با یک حس‌گر الکترونیک درجه حرارت بدن را اندازه مى‌گیرند.

براى کار با این دماسنج، کودک باید آن را بدون حرکت به اطراف به مدت سه دقیقه در دهان نگاه دارد. البته ممکن است این انواع مدت زیادى به درد شما نخورند، اما براى یک کودک، این مدت مى‌تواند به اندازه یک عمر به طول انجامد. دماسنج‌هاى پستانکى دماى بدن را اندکى پائین‌تر نشان مى‌دهند، بنابراین پزشکان توصیه مى‌کنند که سه دهم درجه سانتی‌گراد به دماى نمایش داده شده افزوده شود.

 

تب سنج نواری:

این نوع تب سنج که روی پیشانی قرار می گیرند دقت شان پایین است و بنابراین پیشنهاد نمی شوند.

تب سنج نواری

تب سنج غیر تماسی (مادون قرمز)

این تب سنج، دمای بدن را از طریق مجرای گوش اندازه گیری می کند. همچنین بهترین وسیله برای داخل گوش محسوب می شود. یکی از مزیت های آن ، امکان جایگزینی درپوش های یکبار مصرف ، به جای ضدعفونی کردن دائمی آنها با الکل می باشد که می تواند بسیار بهداشتی تر باشد.

تب سنج مایع

تب سنج مایع یا همان تب سنج جیوه ای ، از پدیده ی انبساط حرارتی مایع استفاده می کند. این تب سنج دارای یک پوشش شیشه ای می باشد که باعث می شود از نظر بهداشتی و ضد حساسیت بودن ، مطمئن باشد و همچنین تمیز کردن و ضد عفونی کردن آن ساده تر باشد.

مهم ترین ایراد این تب سنج ، طولانی بودن زمان اندازه گیری آن می باشد. این زمان بین 4 تا 10 دقیقه می باشد که ممکن است تحمل آن برای یک فرد بیمار یا کودکان ، بسیار سخت باشد. باید دقت داشته باشید که قبل از استفاده باید تب سنج را تکان دهید تا دما سنج آماده ی استفاده شود.

نحوه خرید از شرکت مهندسی پزشکی ” مهرآرسا

برای خرید مستقیم و بدون واسطه از این شرکت می توانید به صورتی اینترنتی محصولات مدنظر خود را انتخاب کرده  و پس از ثبت سفارش، محصول درخواستی را درکمترین زمان ممکن،درب منزل یا محل کار خود تحویل بگیرید.

ازمزایای شرکت مهندسی پزشکی “مهرآرسا” امکان خرید حضوری و آنلاین تجهیزات مصرفی پزشکی است که این امر باعث امکان انتخاب صحیح تر در خرید این دسته از محصولات می شود.برای مراجعه و خرید حضوری از شرکت “مهرآرسا” به آدرسی که در قسمت ” ارتباط با ما ” سایت ” مهر آرسا” درج شده است، مراجعه کنید.جهت انجام خرید غیر حضوری می توانید از قسمت فروشگاه همین سایت در کسری از ثانیه محصول مورد نظر را انتخاب و از خرید خود لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید